Spring til indhold
Menu  
Luk  

DigitaliseringsBoost – Classic

Undersøgelser viser, at mange SMV’er ser digitaliseringen som den største udfordring i de kommende år – og mange føler sig ikke parate. Derfor tilbyder Danmarks 6 Erhvervshuse et DigitaliseringsBoost, hvor du kan få medfinansiering til at udvikle konkurrencedygtige nye produkter eller serviceydelser inden for digitalisering og industri 4.0 teknologier.

Produkterne eller løsningerne skal have et kommercielt sigte med et eller flere elementer af design i bred forstand, og skal udvikles i teams med minimum to virksomheder og en videninstitution. Hvert team får op til 600.000 kr. (max 33% af lønomkostninger) i medfinansiering til teamets virksomheder i forbindelse med produktudviklingen. Dertil får de op til 150.000 kr. til videninstitutionens indsats i forbindelse med produktudviklingen, samt hjælp til at komme gennem processen og en mulighed for at præsentere den færdige løsning for potentielle kunder ved fx workshop, konference eller lignende.

De seks Erhvervshuse tilbyder programmet DigitaliseringsBoost, som bringer virksomheder og videninstitutioner tættere sammen om at udvikle nye produkter, services og løsninger.

DigitaliseringsBoost-programmet løber i perioden 2017-2022 og er støttet af Den Europæiske Fond for Regionaludvikling.

Målet med DigitaliseringsBoost-programmet er at styrke innovationen i SMV’er via igangsættelse af en række innovationssamarbejder, som skal resultere i mindst 39 nye generiske produkter eller løsninger  inden for digitalisering og Industri 4.0. Indsatsen skal bidrage til at skabe 700 nye job, 1,5 mia. kr. i meromsætning pr. år, heraf 600 mio. kr. i mereksport inden for de første 5 år efter projektets ophør.

Spring til slutning